آموزش بهینه سازی نان های سنتی و احیاء آرد و نان کامل در «کوثر دنا» - شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر

    آخرین اخبار

    16 دی 1402
    اخبار شرکت ها
    78 بازدید

    برای اولین بار در استان کهگیلویه و بویر احمد، دوره آموزشی تخصصی بهینه سازی نان های سنتی و احیاء آرد و نان کامل برای نانوایان شهر یاسوج برگزار گردید.

    به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر، این دوره آموزشی که به همت شرکت پیشگامان کشاورزی وصنعت کوثر دنا و به مدت دو روز در کارخانجات آرد،نشاسته و گلوگز دنا برگزار شده بود، نانوایان به صورت تئوری مورد آموزشهای تخصصی قرار گرفتند و سپس شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با حضور در مجتمع نان کوثر، به صورت عملی مورد آموزش قرار گرفتند.

    این دوره آموزشی با حضور استاد محمدرضا خواجه، مدرس رسمی حوزه صنایع غذایی سازمان فنی و حرفه ای و مدیر واحد آموزشی پژوهشی نان سبوس دار خواجه اصفهان برگزار گردید.
    دراین دوره آموزشی آشنایی با انواع آرد ، اصول انتخاب آرد مناسب ، آشنایی با شرایط نگهدای بهینه آردها ، اصول تهیه خمیر و عمل آوری آن، اصول کنترل دمای خمیر، توانایی کنترل فرایند پخت، اصول تنظیم دما در مراحل مختلف پخت نان ، روشهای سرد کردن و بسته بندی نان واز همه مهمتر روش پخت نان کامل آموزش داده شد.
    در پایان این دوره آموزشی، گواهی رسمی مهارت به شرکت کنندگان اهدا شد. پ

    منبع: روابط عمومی شرکت پیشگامان کشاورزی و صنعت کوثر دنا

    مقالات مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    • راه های ارتباطی با ما
      آماده پاسخگویی به شما هستیم
    • ارسال ایمیل

      ارسال ایمیل برای ما

      پیام خود را ارسال بفرمایید