واحد تولیدی طبخ نان کامل به صورت نیمه صنعتی در شهرستان یاسوج به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر، شرکت پیشگامان کشاورزی و صنعت کوثر دنا توانست برای نخستین بار در منطقه جنوب و غرب کشور، محصول «آرد کامل» تولیدی در مجموعه کارخانجات تولید آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج را به صورت «نان کامل» از طریق مجتمع نان کوثر در اختیار شهروندان یاسوج بگذارد.
ابراهیم غلامی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر در سفر استانی اخیر خود به کهگیلویه و بویراحمد، ضمن بازدید از مراحل نهایی تجهیز و آماده سازی این مجتمع تولیدی، خبرهای خوبی در راستای ارزش آفرینی برای کارخانجات تولید آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج و تحقق دستور ریاست محترم جمهوری در این خصوص را نوید داده بود.
نان سبوس دار یا نان کامل دارای خواص و فوایدی زیادی است.
وجود فسفر و کلسیم در این آرد به سلامت استخوان ها کمک می کند و ویتامین، پروتئین مواد معدنی و فیبر موجود در نان کامل، از نان سفید است. از این رو، در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
فیبر موجود در نان سبوسدار، در آب حل نمیشود. بنابراین میتواند به عنوان یک عنصر مهم و کلیدی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش محسوب شود و حرکات منظم روده را تقویت میکند.
منبع: روابط عمومی و اطلاع رسانی شرکت پیشگامان کشاورزی و توسعه کوثر دنا
ارسال ایمیل برای ما
پیام خود را ارسال بفرمایید