تولید خوراک دام با روش بیوتکنولوژی و علوم نوین تغذیه در «اشراق» - شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر

    آخرین اخبار

    24 دی 1402
    دسته‌بندی نشده
    403 بازدید

    مدیرعامل شرکت کشت و صنعت اشراق، طی مذاکرات مقدماتی با شرکت دانش بنیان نانو پيشگامان سهند، طرح‌ریزی پروژه تولید خوراک کامل دام سبک در مزرعه دينور را آغاز کرد.

    به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر، مديران عامل این دو شركت در جلساتي پروژه توليد و آزمايش خوراك كامل دام سبك (سيبايم) در مزرعه دينور شركت اشراق را بررسي و مزيت هاي استفاده از اين خوراك را مورد بررسی قرار دادند.

    دکتر ایوب لکی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت اشراق در این نشست،با اشاره به اینکه خوراک همواره رکنی اساسی در تولید محصولات دامی بوده است، گفت: حداقل ۷۰ درصد هزینه‌های یک واحد تولید و پرورش دام مربوط به تامین خوراک است و از این رو، با توجه به هدف گذاری افزایش تولید گوشت قرمز و برنامه ریزی برای خودکفایی کشور در این حوزه، تامین خوراک دام و افزایش بهره‌وری آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

    وی با بیان اینکه، شرکت اشراق در نظر دارد با همکاری اين شرکت دانش بنیان، اقدام به تولید نوعی خوراک کامل جهت مصرف دام سبک نماید، افزود: پیش‌بینی می‌شود با تولید این نوع خاص از خوراک که در ایران تاکنون بی‌سابقه بوده است، ضمن کاهش هزینه‌های دامپروری و افزایش بهره‌وری خوراک، یک جیره سهل الوصول و کاملاً کارشناسی شده در اختیار این مجموعه و سایر فعالان این حوزه قرار گیرد.

    دکتر لکی گفت: شرکت اشراق تصمیم دارد تا در فاز اول ارزیابی خوراک مذکور به صورت آزمایشی بخشی از گله پرواری خود را با این خوراک تغذیه نماید و طی مطالعه دقیق عملکرد و بهره‌وری آن را با سایر خوراک‌های مرسوم در بازار مقایسه کند.

    در ادامه این نشست، دكتر رضا موقر مديرعامل شركت نانو پيشگامان سهند با بیان اینکه این مجموعه، نخستین شرکت دانش بنیان فناورانه در حوزه کشاورزی در منطقه شمالغرب کشور است، گفت: حوزه فعالیت این شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت حیوان، گیاه و محیط زیست است.

    وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان در زمینه تولید خوراک دام با استفاده از روش های بیوتکنولوژی و علوم نوین تغذیه دام برای نخستین بار افزود: با توجه به افزایش جمعیت دنیا نیاز به منابع پروتئین بیش از پیش احساس می شود.

    دکتر موقر تصریح کرد: طبق آمار و ارقام همه ساله بیشترین ارز صنعت دام و طیور برای تهیه محصولاتی چون کنجاله سویا و انواع مواد غذایی صرف می شود، از طرفی افزایش نرخ نهاده های دامی موجب سودآور نبودن تولید در برخی واحدهای دام و طیور شده است از این‌رو تبدیل ضایعات بخش کشاورزی به غذای دام و طیور ارزش افزوده بالایی را نصیب این صنعت خواهد کرد که روش پروبیوتیکی یکی از این روش هاست.

    مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو پیشگامان سهند، با اشاره به مزایای تولید خوراک دام با استفاده از روش های پروبیوتیکی گفت: این غذای کامل می‌تواند برای گوساله‌های پرواری، بره های پرواری و همچنین گاوهای شیرده جایگزین بخشی از علوفه مصرفی دام ها باشد و نیز این غذای کامل دام حاوی منبع خوبی از انرژی و پروتئین و منابع فیبری بوده و هم از لحاظ حفظ چربی شیر و تامین پروتئین نقش به سزایی دارد.

     

    منبع: روابط عمومی شرکت کشت و صنعت اشراق

    مقالات مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    • راه های ارتباطی با ما
      آماده پاسخگویی به شما هستیم
    • ارسال ایمیل

      ارسال ایمیل برای ما

      پیام خود را ارسال بفرمایید